recept na pondělí

a z kostí a kořenové zeleniny uvařím dobrý vývar.
osolím, přidám trochu kmínu a na pánvi s máslem orestuji do zlatova.
Dusím bez pokličky, podlévám málo a často, ve finále udělám jen trochu šťávy na ještě lepší ochucení bramboráku.
Záznamy: 1 - 6 ze 12
1 | 2 >>

"Chtěl bych" to není nic.

"Chci" dělá divy.

A.R.Vinet

Člověk přece musí něco chtít, musí mít před sebou nějakou cestu o které ví, že někam vede.

A když věří, že je správná, má po ní jít a třeba zakopávat o kameny.

Kuřecí plátek na šalvěji s bramborákem neboli cmundou.

4 kuřecí stehna

sůl

kmín

šalvěj

máslo

voda na podlévání

Bramborák

1 kg brambor

2 malé cukety (nemají jádra a použijí se celé)

3 vejce

majoránka

česnek

sůl

mouka

sádlo na smažení

Na ozdobu a také pro potěšení oka paličkované brambory, česnek a prostírání.

Kontakt

Jana Ryšavá Praha 6 j.rysava@seznam.cz
paličkování, paličky, krajka, lace, nitě, kouzlo nití, herdule, stojánky, prostírka, obrázky, drapérie, lemy, přání, záložky SEO Rozcestník